Filtrering
Pris (NOK)
1 031 kr - 1 509 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Ray-Ban Erika solbriller

 

32Produkt
 

Ray-Ban Erika Solbriller - Hvor Vintage Stil Møter Eleganse

For mange er det første karakteristiske elementet ved Ray-Ban Erika-modeller deres gjenkjennelighet. Kolleksjonen inkarnerer unike designkonsepter og løsninger som vekker en retro atmosfære og får bæreren til å skille seg ut fra mengden.

Vi kan best presentere Erika-modellene som en ekte vintageklassiker. Ray-Ban brillerammer og solbriller er kjent for sine utmerkede materialer og holdbarhet, og Erika er ikke annerledes enn sine motparter. Den benytter gummi, metall og plastikk, avhengig av den spesifikke modellen.

De kommer i overdimensjonerte størrelser, noe som betyr at de er litt større enn gjennomsnittlige briller og solbriller. Den overdimensjonerte stilen reflekterer alltid en viss holdning, følelse og trend og representerer et spennende og unikt ståsted. Videre dekker solbrillene på grunn av de større linsene et større område av øynene, og gir utmerket beskyttelse mot skadelig UV-stråling. Når du kjøper solbriller, bør du alltid se etter UV400-solbrillemerket, da dette sikrer tilstrekkelig beskyttelse for øynene dine. I vårt utvalg tilbyr alle solbriller UV-beskyttelse, så du trenger ikke bekymre deg for å beskytte øynene dine.

Ray-Ban Erika Solbriller

Ray-Ban Erika Polariserende Solbriller

I vårt utvalg kommer flere Erika-modeller med polariserende linser, som filtrerer ut horisontalt ankomne blendende lysstråler, som for eksempel lys reflektert fra vann, bakken og ulike overflater. I tillegg reduserer de blending og gir en mye bedre visuell opplevelse for oss. De kan være et utmerket valg for sport, kjøring, gåturer eller fiske.

Ray-Ban Solbriller: Bredt Utvalg av Solbriller, Spesielle Rabatter

Velg blant Ray-Ban damesolbriller og Ray-Ban barne solbriller, Ray-Ban herresolbriller fra vårt utvalg, og finn den originale Ray-Ban Erika solbrillemodellen som passer deg best. Hvis du er interessert i andre Ray-Ban-kolleksjoner, sjekk ut Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Clubmaster solbriller, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Ray-Ban Hexagonal solbriller, Ray-Ban Justin solbriller og andre Ray-Ban solbriller modeller i vår nettbutikk.

Stort Utvalg, Ekte Optikk

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter, men det er viktig å bare kjøpe fra pålitelige og sporbare kilder. Vår optiker selger kun autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis produktets ekthet.

Ray-Ban Solbriller