Filtrering
Pris (NOK)
1 022 kr - 1 509 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
51 - 55
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Ray-Ban Justin solbriller

 

17Produkt
 

Ray-Ban Justin Solbriller - Introduksjon av en Omdesignet Klassiker

Ray-Ban brillestel og solbrille-modeller betraktes som tidløse klassikere, skapt av optikkfirmaet Bausch + Lomb. Ray-Ban Justin solbrillene er inspirert av den ikoniske Ray-Ban Wayfarers suksess og er laget i dens bilde. Den karakteristiske formen og stilen forblir den samme, men i en frisk ånd er linsene litt større, følger skarpere kurver, og stellet er dekket med gummi for økt komfort. Alt dette i nye, spennende og unike fargevariasjoner.

Ray-Ban-modeller er kjent for sin utmerkede kvalitet og holdbarhet, og Justin er intet unntak, da den har en behagelig plastramme, som gjør den ekstremt lett, men likevel holdbar. Opprinnelig designet primært for menn på grunn av deres større størrelser, kan den også være et perfekt valg for damer som foretrekker litt større linser og stelstørrelser.

Ray-Ban Justin Solbriller

Ray-Ban: Solbriller av Høy Kvalitet, Bredt Utvalg av Valgmuligheter

Utforsk vårt utvalg av Ray-Ban solbriller for kvinner, Ray-Ban solbriller for menn, og Ray-Ban solbriller for barn, og finn Ray-Ban solbrillemmodellene som passer deg best, nå til en virkelig gunstig pris. Hvis du er interessert i andre Ray-Ban-samlinger, sjekk ut de Ray-Ban Aviator solbrillene, Ray-Ban Clubmaster solbrillene, Ray-Ban Wayfarer solbrillene, Ray-Ban Erika solbrillene, Ray-Ban Hexagonal solbrillene, og flere Ray-Ban solbrille-modeller i vår nettbutikk.

Ray-Ban Justin Polariserende Solbriller

Flere modeller av Justin i vårt utvalg har polariserte linser, som filtrerer horisontalt innkommende blendende lysstråler, slik som de som reflekteres fra vann, land og ulike overflater. De reduserer også refleks, noe som gir en mye bedre visuell opplevelse for oss. De kan være et utmerket valg for sport, kjøring, gåturer eller til og med fiske.

Ray-Ban Solbriller hos eOptikk - Internettets Optiker

Det er utallige nettbutikker som selger og distribuerer optiske produkter, men det er viktig å kjøpe fra pålitelige, velrenommerte kilder. Vår optikkbutikk selger kun ekte produkter, og vi garanterer ektheten av produktene.

Vår nettbutikk tilbyr et av landets største utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller, datamaskinbriller, der vi alltid tilbyr de mest gunstige prisene.

Ray-Ban Solbriller