Filtrering
Pris (NOK)
1 392 kr - 3 828 kr
Kategori
På lager?
Merkevare
Størrelse
Bredde glass
48 - 54
Materiale
Form
Farge innfatning
Linsens farge
Hva søker du etter?
Polarisert

Ray-Ban Hexagonal solbriller

 

23Produkt
 

Ray-Ban Hexagonal Solbriller - Hva Får Vi Når Vi Krysser en Sirkel og en Firkant?

Ingenting annet enn en moderne Ray-Ban solbrillesamling kalt Hexagonal. Designet av Ray-Ban Hexagonal solbriller frisker opp de typisk runde eller firkantede linsesformene med en sekskantet konstruksjon, noe som gjør den perfekt for de som ikke kan bestemme seg for en form eller den andre.

Hexagonal-stilen er en mykere, mer forsiktig buet versjon av sekskantede rammer som ser flott ut på både avrundede og mer definerte ansiktstrekk, slik at alle kan finne den perfekte modellen for dem.

Ingenting sier mer om kvaliteten og kultstatusen til Ray-Ban solbriller enn det faktum at de har nytt uavbrutt popularitet siden andre verdenskrig. Nøkkelen til Hexagonal-designet er den tynne tempelet og rammeprofilen med flate krystalllinser. Mens de første modellene kom i gullrammefarge, er de i dag tilgjengelige i flere alternative fargekombinasjoner.

Ray-Ban Hexagonal Solbriller

Ray-Ban Hexagonal Brille Kampanje

Modellene Ray-Ban Hexagonal briller, hva angår formen deres, er naturligvis ikke annerledes enn Ray-Ban sekskantede solbriller. Ray-Ban Hexagonal-familien er et konstant ikonisk stykke i Ray-Ban briller kolleksjonene.

Ray-Ban: Ekte Solbriller til den Beste Prisen

Bla gjennom vårt brede utvalg av Ray-Ban damesolbriller, Ray-Ban herresolbriller og Ray-Ban barnesolbriller, og finn Ray-Ban solbrillemodellen som passer best for deg.

Hvis du er interessert i andre Ray-Ban-kolleksjoner, kan du sjekke ut Ray-Ban Aviator solbriller, Ray-Ban Clubmaster solbriller, Ray-Ban Wayfarer solbriller, Ray-Ban Erika solbriller, Ray-Ban Justin solbriller, og andre Ray-Ban solbriller modeller i vår nettbutikk.

eOptikk - Stort Utvalg, Ekte Optikk

Det er mange nettbutikker som selger optiske produkter, men det er viktig å bare kjøpe fra pålitelige, sporbare kilder. Vår optiker selger bare autentiske produkter, og vi garanterer naturligvis produktets ekthet.

Vår nettbutikk har et av landets største utvalg av kontaktlinser, briller, solbriller og datamaskinbriller, der vi alltid tilbyr det mest gunstige utvalget av Ray-Ban brilleinnfatninger og solbriller.

Ray-Ban Briller